_ _ _ Perfecte randvoorwaarden

voor topprestaties

Internationale ruiters, nationale toppers en talenten met ambitie: ze gaan allemaal op hun eigen niveau voor topprestaties. Om die waar te kunnen maken, moeten randvoorwaarden in elk geval perfect zijn. Zoals een goed passend zadel.
 
Om ruiters te helpen het maximale uit hun sport te halen, sponsor ik er een aantal. Natuurlijk, met daarbij maximale aandacht voor het paard. Dat betekent dat ik alleen ruiters help, die ook paardenwelzijn op plek één, twee én drie hebben staan. Voor hen controleer en onderhoud ik regelmatig het zadel. Ook kijk ik de paarden na, zowel in stand als in beweging, en geef ik feedback. Natuurlijk blijven we continu in gesprek over de gang van zaken.

_ _ _ Mijn sponsorruiters

Chantal van Lanen

Grand Prix rider

Bart Bax

Int. Grand Prix ruiter, voorzitter hengstenkeuringscommissie KWPN, instructeur Aeres MBO Barneveld Sportklas, Orun Coach 5 Instructeur en Instructeur KNHS Talentenplan, jurylid t/m Grand Prix niveau

Lotte Bax- Schippers

Lichte Tour amazone, ZZ- Licht Jurylid, Jurylid bij meerdere stamboeken waaronder NRPS. Amazone bij hengstenhouderij De Nieuwe Heuvel in Lunteren

Noa van Rijbroek

Lichte Tour amazone

Lisa Claessens

Dressuur pony amazone, klaar om haar internationale debuut te gaan maken

Anne-Rose Maes

Internationale dressuur pony amazone, sinds kort de overgang naar paarden gemaakt

Sophie van Silfhout

Dressuur pony amazone en momenteel samen met Chantal van Lanen haar pony Tyson aan het opleiden

Snel naar de juiste oplossing

Als zadelpasser ben ik opgeleid en gecertificeerd door Equine Saddlefitting Specialists, die net als ik staan voor paardenwelzijn. Om dit naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, maak ik bovendien gebruik van de kennis en kunde van een dierenarts, dierfysiotherapeut, paardenosteopaat en bewegingsanalist voor ruiters. Zo vinden we niet alleen de oorzaak het snelst, maar ook de juiste oplossing.